BALIKESİR / HAVRAN - KOBAKLAR ORTAOKULU

KOBAKLAR ORTAOKULU

Kobaklar Mahallesi Havran BALIKESİR
Vizyon
Kobaklar Ortaokulunu,okul paydaşlarımızın (Yöneticilerimiz,Öğretmenlerimiz,Öğrencilerimiz,Mezunlarımız ve Velilerimiz)güçleri ile en kısa zamanda;bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen,ortaöğretim kurumlarına her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren,sosyal etkinlikleri ile adından söz ettiren,Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktadır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş,demokratik,lider özelliklerine sahip,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir.Bu çerçeveden hareketle biz,öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onları bilgili,yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
Merkezi Sistem Kalorifer
Belediye Minibüsleri ve Köy Muhtarlığına Ait Taşıma Araçları ile...
KOBAKLAR MAHALLESİ HAVRAN / BALIKESİR
İl merkezine Uzaklık 80 km. İlçe Merkezine Uzaklık 25 km.
Sportif Etkinlikler
ATLETİZM KÖRFEZ İL SEÇMELERİNDE KÜÇÜK KIZLARDA KÖRFEZ 2., KÜÇÜK ERKEKLERDE KÖRFEZ 3. DERECELERİ ELDE EDİLMİŞTİR.